Заступника мера Слов'янська спіймали на хабарі в 150 тисяч

Заступника мера Слов'янська спіймали на хабарі в 150 тисяч

Оновлено
Укрінформ
Служба безпеки затримала на хабарі у розмірі 150 тисяч гривень заступника мера Слов’янська.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Таку суму (10% від вартості об’єкта) здирник вимагав за надання переваги у конкурсі з відчуження комунальної власності – будівлі колишнього дитячого садочка", - йдеться у повідомленні.

Як уточнює прес-служба прокуратури Донецької області, підприємець планував використовувати будівлю для господарської дільності.

На пропозицію підприємець вимушено погодився, а згодом звернувся з відповідною заявою до СБ України в Донецькій області.

15 листопада 2016 року під час одержання неправомірної вигоди у сумі 150 тис. грн заступника голови Слов’янської міської ради викрито та в порядку ст. 208 КПК України затримано. Під час обшуку в кабінеті затриманого вилучено предмет неправомірної вигоди.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про повідомлення посадовцю про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання неправомірної вигоди) та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність до вказаного правопорушення інших посадових осіб Слов’янської міської ради.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-