Посол США почала знайомство з Україною з Маріуполя

Посол США почала знайомство з Україною з Маріуполя

Укрінформ
Маріуполь у Донецькій області став першим містом України, яке відвідала новий посол США в Україні Марі Йованович.

Як повідомляє сайт Маріупольської міськради, поїздку в Маріуполь у середу американський посол почала із зустрічі з міським головою Вадимом Бойченком.

"Вадим Бойченко привітав Марі Йованович зі вступом на нову посаду і подякував послу за те, що її трудовий шлях розпочався з візиту саме в Маріуполь. Він наголосив, що у Маріуполя є позитивний досвід співпраці з урядом США, який завжди відгукується на проблеми і надає реальну допомогу нашому місту", - йдеться в повідомленні.

Мер розповів про роботу нової команди, акцентуючи увагу на кроках, які робляться для створення прозорої, доступної і відкритої влади і формування чиновника нового зразка. Зокрема, Бойченко зазначив, що Маріуполь приєднався в лютому до системи електронних держзакупівель ProZorro і тепер посідає третє місце в Україні по закупівлях. Окрему увагу мер звернув на створення Центру адміністративних послуг, який докорінно змінює підхід до роботи з жителями міста.

Посол США розповіла, що їй приємно в цей знаменний день знаходитися в Маріуполі. "Ми друзі України і друзі Маріуполя. Я прибула в Україну тиждень тому, і це мій перший виїзд за межі Києва. Для мене честь відвідати Маріуполь у 2016 році. Це місто - символ України. Для мене велика честь побачити те, що ви зробили за останній рік. Усі проекти зроблені, щоб покращити життя кожного жителя", - наголосила Марі Йованович.

Посол США також взяла участь в урочистому відкритті Центру адміністративних послуг у Маріуполі.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Маріуполі урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг, під час відкриття Президент України Петро Порошенко зазначив, що ЦНАП є символом прозорої і чесної влади, як державної, так і місцевої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-