Донецька ОДА та ОБСЄ обговорили протидію торгівлі людьми

Донецька ОДА та ОБСЄ обговорили протидію торгівлі людьми

Укрінформ
В Донецькій області протидія торгівлі людьми наразі реалізується через комплексну регіональну програму "Молодь. Сiм'я", яка містить окремий розділ з протидії торгівлі людьми та допомоги постраждалим.

Про це заявив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський під час зустрічі у Краматорську з Послом, Спеціальним представником та Координатором ОБСЄ з протидії торгівлі людьми Мадіною Джарбусиновою, повідомляє сайт ОДА.

"Наразі в Донецькій області  діяльність у сфері протидії торгівлі людьми здійснюється через реалізацію комплексної регіональної програми "Молодь. Сiм'я", яка містить окремий розділ з протидії торгівлі людьми та допомоги постраждалим, що базується на основних завданнях Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми", - розповів перший заступник.

Також він зазначив, що в області створена та діє Регіональна рада з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми. До складу Регіональної ради залучені представники правоохоронних органів, соціального захисту, охороні здоров’я, служби зайнятості, освіти та громадські організації.

Мадіна Джарбусинова зазначила, що питання запобігання торгівлі людьми у Донецькій області є дуже важливим, адже саме тут найбільша кількість внутрішньо переміщених осіб, які сьогодні представляють одну із найбільше незахищених верств населення. Також Спеціальний представник та Координатор ОБСЄ повідомила, що саме завдяки плідній співпраці з ОДА вдається визначати найбільш необхідні напрямки роботи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-