Українські хакери знову зламали бойового пропагандиста

Українські хакери знову зламали бойового пропагандиста "ДНР"

Укрінформ
Українські хактивісти з групи FalconsFlame зламали дві поштові скриньки бойового пропагандиста терористичного угруповання "ДНР" Геннадія Дубового.

Про це повідомляє на своєму сайті міжнародний волонтерський рух InformNapalm.

"Сьогодні, 1 серпня, українські хакер-активісти групи FalconsFlame повідомили про новий злом. Відразу дві поштові скриньки бойового пропагандиста проросійського терористичного угруповання "ДНР" Геннадія Дубового виявилися під контролем хакерів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, активісти виклали в Інтернеті фотографію закордонного паспорта Дубового і його звернення до адміністрації "ВКонтакте".

Після попереднього злому соціальної сторінки пропагандиста в квітні 2016 року пропагандист так званої "1-ої Слов'янської бригади "ДНР" Дубовий був доведений до істерики і навіть записав відеозвернення, в якому, зокрема, говорив про нездатність російських спецслужб захищати "тили бойовиків у кіберпросторі". В той же час він наголошував: "Українці працюють жорстко і цілеспрямовано..."

Примітно, що пропагандист бойовиків "ДНР" позиціонує себе як кореспондент, хоча при цьому часто на фотографіях демонстративно тримає зброю. Він брав активну участь не лише в інформаційних, але і в бойових операціях російських терористів, воював у складі бандформувань російського терориста Стрєлкова-Гіркіна.

"Як повідомили InformNapalm українські хакер-активісти, традиційно після злому проводиться аналіз поштового листування, виявляються дані інформаторів, які працюють з "кореспондентом" терористів, його зв'язки і контакти. Інформація анонімно передається силовим структурам і спецслужбам для вжиття додаткових заходів", - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-