В Маріуполі поліцейське авто збило маленького велосипедиста

В Маріуполі поліцейське авто збило маленького велосипедиста

Фото
Укрінформ
У Маріуполі на Донеччині прокуратура розслідує обставини ДТП, в якому автомобіль під керуванням працівника поліції наїхав на неповнолітнього велосипедиста.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

«Слідчими прокуратури встановлено, що службовий автомобіль ВАЗ 21101 під управлінням оперуповноваженого Маріупольського відділу поліції ГУНП України в Донецькій області скоїв наїзд на неповнолітнього велосипедиста 2008 р. н., заподіявши останньому тілесні ушкодження у вигляді поверхневих порізів обох нижніх кінцівок», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що ця дорожньо-транспортна пригода сталася 28 липня на перехресті вулиць Торгової і Георгіївської Центрального району міста Маріуполя. За даним фактом другим слідчим відділом слідчого управління прокуратури області дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

За результатами виїзду слідчо-оперативною групою складено протоколи огляду місця події, огляду автомобіля, опитані очевидці.

Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-