Під Широкиним бійці ЗСУ захопили 8 бойовиків, 2 вбито – прес-офіцер

Під Широкиним бійці ЗСУ захопили 8 бойовиків, 2 вбито – прес-офіцер

Укрінформ
Військовослужбовці одного з розвідувальних підрозділів Збройних Сил України захопили у понеділок в районі Широкиного 8 бойовиків "ДНР", ще 2 вбито.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив прес-офіцер оперативно-тактичного угруповання (ОТУ) "Маріуполь" Віталій Кирилов.

"Захоплено 8 військовослужбовців з так званого "9 полку" "ДНР". Всього їх було 10,  однак двоє вчинили збройний опір і були знешкоджені на місці", - заявив він.

Згідно з прес-офіцером, бойовики були затримані українськими військовими,  які здійснювали обхід позицій в районі н.п Широкине. Під час обходу будо виявлено групу противника, яка перемістила свої позиції на 2,5 км від визначеної Мінськими домовленостями лінії розмежування в бік сил АТО і проводила облаштування вже нових позицій. "Їх оточили і наказали здатися, однак 2 бойовиків взялися за зброю і були знешкоджені", - зазначив В.Кирилов.

Як уточнив прес-офіцер, уся зброя була російського виробництва.

Затриманих бойовиків доставили до штабу ОТУ "Маріуполь", де провели їх опитування, надана інформації перевіряється. Далі вони були передані Службі безпеки України. Усі затримані - громадяни України.

Прес-офіцер також зазначив, що затримання проводилося одним з розвідувальних підрозділів ЗС України, куди у 2015 році увійшла частина бійців з добровольчого руху "Правий сектор". "Затримували розвідники-військовослужбовці ЗСУ. У 2015 році деякі люди з "Правого сектору" увійшли до складу Збройних Сил. Може, вони і досі себе такими вважають, але вони підписали контракт і офіційно рахуються у складі ЗСУ", - повідомив В.Кирилов.

Фото з сторінки у Facebook користувача "Кирилл Данильченко"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-