Більше 10 мільярдів за рік Донеччині не освоїти - Жебрівський

Більше 10 мільярдів за рік Донеччині не освоїти - Жебрівський

Ексклюзив
Укрінформ
Для соціально-економічного розвитку Донеччини та відновлення інфраструктури регіону у 2016 році потрібно, окрім наявних 7,8 млрд грн, ще близько 2,5 млрд грн для будівництва доріг.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту Укрінформу заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Було б дуже добре, якби було ще хоча 2,5 млрд грн на дороги. І тоді це той фінансовий ресурс, який можна було б ефективно вкласти. Не освоїти, а вкласти. Використати”, - заявив Жебрівський, відповідаючи на питання чи достатньо 7,8 млрд грн, передбачених на реалізацію заходів у прийнятій програмі соціально-економічного розвитку регіону на 2016 рік.

На переконання губернатора, більше фінансового ресурсу не потрібно, “бо поки що система не готова його використати ефективно”: “Звичайно, якщо "пиляти" 80% до кишені, то можна освоїти і мільярди доларів”.

Жебрівський також повідомив, що станом на сьогодні уже готова проектно-кошторисна документація на реалізацію заходів у 2016 році на суму 2,5 млрд грн, а до кінця квітня має бути на близько 7 млрд грн. 

Крім того, щодо тих запланованих 7,8 млрд грн очікується “достатньо серйозний фінансовий ресурс по містах і районах”, додав він.

Повний текст інтерв'ю читайте за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-