Донеччина з весни має перетворитися на будмайданчик – Жебрівський

Донеччина з весни має перетворитися на будмайданчик – Жебрівський

Укрінформ
Донецька область вже з нинішньої весни повинна перетворитися на будівельний майданчик, ефективно використовувати наявний фінансовий ресурс для впровадження інвестпроектів.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський. 

«З весни Донеччина повинна перетворитися на суцільний будівельний майданчик. Ми маємо для цього фінансовий ресурс, і завдання обласної влади – його ефективне використання», - написав губернатор, зазначивши, що відсьогодні протягом двох тижнів  обладміністрація розглядатиме пропозиції по містах і районах регіону щодо інвестицій у розвиток інфраструктури.

«Сьогодні у Донецькій облдержадміністрації починається серйозний етап роботи. Протягом двох тижнів керівники всіх міст і районів області представлять свої пропозиції відносно інвестицій в розвиток інфраструктури. Я хочу почути обгрунтування по кожному об'єкту. Заздалегідь ставив завдання, аби проекти дійсно були далеко перспективними. Ремонт 10 метрів труби не цікавить. Кошти виділятимуться тим територіям, які запропонують стратегічне бачення: комплексне оновлення комунальних мереж, модернізацію котельних, заходи з енергоефективності тощо», - пояснив Жебрівський. 

При цьому він додав, що першими стартують місто Костянтинівка і Костянтинівський район. «Я особисто заслуховуватиму і затверджуватиму програми. Свої зауваження і резолюції також нададуть мої заступники і керівники профільних департаментів», - зазначив глава області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-