Комітет ВР обговорив на виїзному засіданні будівництво телевежі у Покровську – Жебрівський

Комітет ВР обговорив на виїзному засіданні будівництво телевежі у Покровську – Жебрівський

Укрінформ
У Краматорську на виїзному засіданні комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики обговорено плани будівництва телевізійної вежі у Покровську.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«У Краматорську взяв участь у виїзному засіданні комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики. Говорили про формування українського медіапростору й інформаційну безпеку країни. Відзначили позитивну динаміку у цьому питанні - відкриття вежі на горі Карачун, збільшення кількості передавачів, які дають можливість українським радіостанціям добивати до Ростова, обговорили плани будівництва вежі у Покровську», - написав він.

За словами керівника ВЦА, на цьому засіданні визначено й низку проблем, зокрема у сфері протидії російській пропаганді та блокуванні незаконного сигналу з тимчасово окупованих територій.

«Вдячний комітету за розуміння проблем Донеччини й готовність допомогти у підготовці професійних кадрів для місцевих ЗМІ, які, відповідно, формуватимуть якісний контент», - написав Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-