У Мар’їнському районі внаслідок обстрілів терористів з початку року поранено 16 людей

У Мар’їнському районі внаслідок обстрілів терористів з початку року поранено 16 людей

Укрінформ
У Мар’їнському районі Донецької області внаслідок обстрілів терористів з початку року поранено 16 людей, у тому числі одну дитину.

Про це у п’ятницю повідомили в поліції Донецької області.

«Тільки з початку поточного року у результаті бойових дій було травмовано 16 мирних мешканців, серед них - одна дитина, пошкоджено більше 60 будинків громадян, переважна кількість яких розташована на околицях міста», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що до поліції надійшло більше 60 повідомлень стосовно пошкоджених будинків громадян. Поліцейські не тільки виїжджають на кожен тривожний виклик, а обходять домівки, аби з’ясувати, кому потрібна допомога.

Мар’їнка сьогодні - це десятки зруйнованих та сотні пошкоджених будинків, кожна третя автівка з простріляним склом та 6,5 тисяч громадян, які живуть під постійними обстрілами бойовиків.

З початку бойових дій правоохоронці цілодобово знаходяться поряд із мирними мешканцями, надаючи їм усіляку допомогу та підтримку.

На лінії розмежування поліцейські слідкують за безпекою дітей та здійснюють чергування на території шкіл. Кожного дня о 7-й годині ранку разом із водієм шкільного автобуса правоохоронці супроводжують дітей до школи, а ввечері так само доставляють по домівках.

Всього на території району діють 30 шкіл, з яких 7 розташовані та лінії розмежування. Найбільше страждає Мар’їнська школа №2, де навчаються 165 дітей. Тут школярі вже знають, що потрібно робити, і куди ховатися, коли починається обстріл, а правоохоронці, в свою чергу, допомагають дітворі не боятися та швидко діяти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-