На Донетчині СБУ допомогла колишньому бойовику добровільно скласти зброю

На Донетчині СБУ допомогла колишньому бойовику добровільно скласти зброю

Укрінформ
В Донецькій області СБУ допомогла місцевому жителю - колишньому бойовику добровільно скласти зброю та повертатися до мирного життя.

Про це у середу повідомили в Донецькій обласній військово-цивільної адміністрації з посиланням на прес-групу УСБУ в Донецькій області.

«Співробітники Управління СБУ в Донецькій області переконали колишнього бойовика так званої «ДНР» добровільно скласти зброю та повернутися до нормального життя в рамках програми «На тебе чекають вдома», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що у квітні 2014 року, у зв’язку з важким матеріальним становищем, уродженець Донецької області добровільно вступив до лав одного з незаконних збройних формувань. Зі зброєю він чергував на блокпостах, перевіряв автотранспорт. Згодом, розчарувавшись в ідеях «руського міра», чоловік покинув збройне формування терористів та, остерігаючись помсти, тривалий час переховувався.

З інтернету він дізнався про програму СБУ «На тебе чекають вдома» та скористався нею, адже не брав безпосередньої участі у бойових діях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-