В Авдіївці частково відновили електропостачання

В Авдіївці частково відновили електропостачання

Укрінформ
Станом на сьому годину 24 квітня централізоване електропостачання в Авдіївці частково відновлено, підключено близько 15 % міста. Також подається вода в звичайному режимі.

Про це повідомляє ДСНС.

«Станом на 7 год. 24 квітня централізоване електропостачання частково відновлено, підключено близько 15 % міста (здійснюється почергове перепідключення споживачів кожні 2 години). На Донецькій фільтрувальній станції електропостачання відновлено, вода до населення подається у звичайному режимі. Об'єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС (залучено 9 генераторів різної потужності). Вирішується питання щодо відновлення електропостачання», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до аварійно-відновлювальних робіт від ДСНС залучено 25 людей та 10 одиниць техніки.

Як повідомлялося, 22 квітня сталося припинення електропостачання міста Авдіївка (близько 22 тис. мешканців), Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують місто водою. Причина відключення електропостачання встановлюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-