Ремонт ЛЕП в Авдіївці неможливий через обстріли бойовиків -  Жебрівський

Ремонт ЛЕП в Авдіївці неможливий через обстріли бойовиків - Жебрівський

Укрінформ
Бригада електромонтажників через обстріли бойовиків поки не змогла вийти в район пошкодження ЛЕП під  Авдіївкою.

Про це у Фейсбуці написав голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Бригада електромонтажників через обстріли так і не змогла поки що вийти в район пошкодження ЛЕП", -  йдеться у повідомленні.

Жебрівський також повідомив, що військовослужбовці підрозділів CIMIC (цивільно-військове співробітництво ЗСУ) разом із комунальними службами продовжують ремонт будинків у приватному секторі.

"Працівники служби соцзахисту доставляють продукти харчування людям похилого віку та тим, хто потребує такої допомоги. Ми організували централізований пункт прийому та видачі гуманітарної допомоги. Там приймають, обліковують та роздають мешканцям міста усе необхідне. В приватному секторі встановили дві польові кухні, вони забезпечують гарячим харчуванням і кип’ятком мешканців старої Авдіївки”,  - зазначив очільник області.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок бойових дій в Авдіївці пошкоджено лінії електропередач, а також життєво важливі об'єкти інфраструктури, що призвело до відключення водо- й теплопостачання. Протягом 31 січня - 1 лютого російські найманці кілька разів обіцяли припинити вогонь і допустити ремонтників до ЛЕП, але кожного разу порушували режим тиші. Учора ремонтників обстріляли попри письмово підтверджені гарантії припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-