Воду в Авдіївці подають з резерву за графіком

Воду в Авдіївці подають з резерву за графіком

Укрінформ
Станом на ранок четверга, 2 лютого, централізоване електропостачання в Авдіївці на Донеччині відсутнє, водопостачання здійснюється за графіком з резерву.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС

"Станом на 8 год. 2 лютого теплопостачання у місті, де проживають близько 22 тис. чоловік, здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі, температура теплоносія в тепломережі – 50 градусів тепла, в квартирах температура повітря – 15-17 градусів тепла. Централізоване водопостачання здійснюється по графіку з резерву (для забезпечення подачі води на насосній станції м.Авдіївка залучено електростанцію ДСНС потужністю 200 кВт)", - йдеться у повідомленні.

Протягом 1 лютого підрозділами ДСНС організовано підвіз  питної води та комунальними службами технічної води. Централізоване електропостачання відсутнє. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від 11 генераторів ДСНС.

Як повідомлялося, в Авдіївці через систематичний обстріл з боку бойовиків склалася критична гуманітарна ситуація. Внаслідок бойових дій пошкоджено лінії електропередач, а також життєво важливі об'єкти інфраструктури, що призвело до відключення водо- й теплопостачання. У ці дні температура повітря в Авдіївці опустилася нижче - 18 С. У ніч на 31 січня у місті було оголошено надзвичайний стан.

Сьогодні з Авдіївки евакуювали 149 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-