З Авдіївки евакуювали 132 людей, в основному - дітей

З Авдіївки евакуювали 132 людей, в основному - дітей

Фото
Укрінформ
З Авдіївки евакуювали 132 особи, з них 70 дітей.

Про це повідомля прес-служба ГУ ДСНС України у Донецькій області.

«Станом на 16 год. 1 лютого з м. Авдіївка евакуйовано 132 особи ( з них 70 дітей). Зокрема: 20 осіб з будинку людей похилого віку м. Авдіївка до будинку людей похилого віку в м. Білецьке Добропільського району; 86 осіб ( з них 62 дітей) до пансіонату «Перлина Донеччини» та «Смарагдове містечко» в м. Святогірськ Слов'янського району; 11 осіб (з них 4 дітей) до м. Маріуполь; 13 осіб (з них 3 дітей) капеланом церкви «Добра звістка» до м. Покровськ; 2 особи (з них 1 дитина) капеланом церкви «Добра звістка» до м. Костянтинівка», - йдеться у повідомленні.

Крім того, близько 15 год. 30 хв. 1 лютого 2 піротехнічні розрахунки ДСНС та 2 аварійні бригади електриків попали під обстріл. Жертв та постраждалих немає. На цей час піротехнічні розрахунки та бригади електриків повертаються до м. Авдіївка.

Функціонує 1 пункт життєзабезпечення (7 наметів ДСНС, 1 - від благодійної організації), 3 стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось понад 3200 осіб, забезпечено харчування 3 польовими кухнями. Температура повітря навколишнього середовища становить 7 градусів морозу.

Ситуація знаходиться на контролі ДСНС України.

Як повідомляв Укрінформ, о 12.20 1 лютого піротехнічні розрахунки ДСНС отримали дозвіл на виконання завдань з обстеження та розмінування територій міста Авдіївка. До робіт було залучено 4 піротехнічні розрахунки ДСНС, з них 2 розрахунки здійснювали обстеження та розмінування території ліній електропередач для забезпечення аварійно-відновлюваних робіт та 2 розрахунки здійснювали роботи з очищення м. Авдіївка від боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-