В квартирах Авдіївки підтримують 12-15 градусів - Зубко

В квартирах Авдіївки підтримують 12-15 градусів - Зубко

Укрінформ
Температурний режим у 153-х багатоповерхівках Авдіївки підтримується на рівні 12-15 градусів, проте електроенергії досі немає.

Про це під час засідання уряду заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Підтримується сьогодні температурний режим в 153-х багатоповерхових будинках на рівні 12-15 градусів. Сьогодні забезпечено подачу питної води до цих будинків, але енергопостачання досі відсутнє", - сказав Зубко.

Крім того, за його словами, Авдіївський коксохімічний комбінат працює в три зміни.

Зубко також зауважив, що в Авдіївці організовано роботу спеціального містечка з обігріву, харчування й надання іншої необхідної допомоги, і туди вже звернулося понад 800 мешканців міста.

Водночас віце-прем'єр-міністр відзначив, що на доручення Прем'єр-міністра буде організовано навчання учнів в одній школі у світловий день. За його даними, у місті сьогодні перебувають близько 1,5 тис. дітей шкільного віку й 300 дошкільнят.

Урядовець також наголосив, що всі аварійно-рятувальні й саперні бригади готові негайно взятися за роботу, але до припинення обстрілів не зможуть цього зробити.

"Сьогодні нам тільки заважає відстуність режиму тиші", - підкреслив Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-