ДСНС розпочала розмінування ліній електропередач в Авдіївці

ДСНС розпочала розмінування ліній електропередач в Авдіївці

Укрінформ
Піротехніки ДСНС отримали дозвіл на виконання робіт з обстеження та розмінування ліній електропередач в Авдіївці, до яких залучено 2 піротехнічні розрахунки служби та 2 аварійні бригади.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Донецькій області.

«Станом на 12 год. 1 лютого отримано дозвіл на виконання завдань з обстеження та розмінування території ліній електропередач для проведення аварійно-відновлювальних робіт. Залучено 2 піротехнічні розрахунки ДСНС та 2 аварійні бригади. », - йдеться у повідомленні.

Нині теплопостачання у місті, де проживає близько 22 тис. чоловік, здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі, температура теплоносія в тепломережі - 50 градусів тепла, в квартирах температура повітря - 15 градусів тепла.

Водночас об'єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від 5 генераторів ДСНС (в резерві знаходяться 12 генераторів різної потужності, додатково залучено 3 потужні пересувні електростанції).

Водопостачання мешканців міста на цей час здійснюється за графіком двічі на добу. Для електроживлення насосної станції і подачі питної води із резервуарів встановлено генератор великої потужності, який доправлено підрозділами ДСНС Запорізької області.

Крім того, у місті організовано підвезення питної та технічної води для населення шістьма спеціальними автомобілями. Крім того, для забезпечення технічною водою залучено ще 4 автоцистерни.

Минулої доби із Авдіївської міської лікарні перевезено до центральної районної лікарні м. Костянтинівка 15 тяжкохворих. Евакуйовано 20 людей похилого віку з будинку пристарілих до смт Білецьке Добропільського району. Водночас 1 лютого розпочато перевезення 175 осіб, з них 88 дітей, до Святогірська, в оздоровчі комплекси "Перлинна Донеччини" та "Смарагдове містечко".

У місті розгорнуто 11 пунктів обігріву, до яких звернулося вже понад 2000 чоловік, забезпечено харчування 3 польовими кухнями.

Безпосередню координацію заходами та керівництво роботами здійснює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, який працює у цілодобовому режимі. Всього до аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт залучено 260 чоловік та 60 одиниць техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-