В Авдіївку направили лікарів-добровольців

В Авдіївку направили лікарів-добровольців

Укрінформ
У зв'язку з активізацією бойових дій на сході України та надзвичайною ситуацією у місті Авдіївка Донецької області Міністерство охорони здоров'я долучилося до оперативного штабу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Головний спеціаліст відділу координації та забезпечення медичної допомоги під час антитерористичних операцій, надзвичайного і воєнного стану Управління екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олександр Данилюк поїхав у відрядження до Авдіївки, щоб координувати дії Міністерства охорони здоров'я України разом із Міністерством оборони України та Державною службою з надзвичайних ситуацій. Окрім того до Авдіївки направили ще 4 лікарів-добровольців, які працюють у системі екстреної медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Міністерство також звернулося до керівників структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних та Київської міськдержадміністрацій з проханням сприяти виділенню медичного автомобільного транспорту та відрядженню цивільного медичного персоналу за їхньою письмовою згодою в розпорядження штабу АТО Міністерства оборони України.

Разом із тим мобільний госпіталь Державного закладу "Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Міністерства охорони здоров'я України” наразі у стані готовності до виїзду на місце надзвичайної ситуації для надання кваліфікованої медичної допомоги постраждалому населенню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-