В Авдіївці 490 осіб звернулося до мобільних пунктів обігріву

В Авдіївці 490 осіб звернулося до мобільних пунктів обігріву

Укрінформ
В Авдіївці до мобільних пунктів обігріву звернулося 490 осіб, з них 170 людей похилого віку та 101 дитина.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Донецькій області.

«Станом на 18:00 в мобільні пункти обігріву звернулося 490 осіб, з них 170 людей похилого віку та 101 дитина. Поряд з мобільними пунктами обігріву працюють 3 польові кухні», - йдеться у повідомленні.

Загальну координацію заходів щодо захисту населення та проведення аварійно-відновлювальних робіт здійснює обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Загалом на території області до аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт залучено 229 осіб та 54 одиниці техніки, у тому числі від ДСНС - 90 осіб та 30 одиниць техніки.

Зазначається, що на території міста Авдіївка рятувальники Головного управління ДСНС у Донецькій області розгорнули сім мобільних пунктів обігріву, для обслуговування яких задіяно 25 чоловік особового складу. Пункти обігріву забезпечені тепловими гарматами та підключені до генератору 88 кВт, в них можна зігрітися, отримати гарячий чай, їжу та зарядити мобільні телефони.

Як відомо, станом на 15.40 в Авдіївці до мобільних пунктів обігріву звернулося 400 осіб, з них 134 людини похилого віку та 76 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, в Авдіївці оголосили режим НС у зв'язку із загостренням ситуації з боку бойовиків і загрозою гуманітарної катастрофи в цьому населеному пункті. В результаті обстрілу є поранені серед мирних жителів. Місто залишилося без води, електрики і тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-