Обстріли Авдіївки з Донецька зняли та виклали в інтернет

Обстріли Авдіївки з Донецька зняли та виклали в інтернет

Відео
Укрінформ
Російсько-терористичні війська зранку у вівторок обстрілювали Авдіївку з "Градів" з чотирьох різних точок у житлових кварталах Донецька.

Про це повідомляється у Фейсбуці 72-ї Гвардійської окремої механізованої бригади.

"Близько 05.40 ворог випустив по Авдіївці чотири пакети "Градів", тобто 160 ракетних снарядів. Стріляли з Донецька, як свідчать донетчани в соцмережах - 4 установки РСЗО "Град" били з чотирьох різних точок з цивільних житлових кварталів", - йдеться у повідомленні.

Бійці 72 ОМБР також оприлюднили фото та відео обстрілів Авдіївки.

Відео розміщують і користувачі соціальних мереж з Донецька.

"Російсько-фашистські окупаційні ЗС РФ ведуть вогонь з РСЗО БМ-21 ГРАД прямо з подвір'я житлових будинків, прикриваючись, як щитом, мирним населенням", - прокоментував відео користувач Daniel Rodriguez.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці в Спільному центрі з контролю і координації поінформували, що надійшла письмова гарантія з російського боку про припинення обстрілів від 10:00 до 17:00 години. Але, запросивши тиші, бойовики перегрупувалися і пішли в наступ на позиції українських військових під Авдіївкою.

За інформацією військових, озвученою віце-прем'єр-міністром Геннадієм Зубком, впродовж 29 січня терористичними угрупованнями здійснено 400 обстрілів Авдіївки, а 30 січня - 800.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-