Бойовики масово тікають в Росію, звідки їх повертають назад - поліція

Бойовики масово тікають в Росію, звідки їх повертають назад - поліція

Укрінформ
Начальник ГУ Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що ті люди, які стояли на блокпостах так званої «ДНР» тепер вже у звільнених від бойовиків містах, масово тікали до Росії.

Про це він написав у Facebook.

«Біжать, як щури з корабля. Ті, хто стояв на "блокпостах ДНР", тепер вже у звільнених від терористів містах масово тікали до "супердержави", сподіваючись відсидітися. Але безвихідь і приреченість "ДНР" змушує повертатися додому, випробувавши на собі життя у реальному звіринці», - пише він.

Аброськін також повідомив, що поліція Донеччини продовжує виявлення та документування осіб, причетних до незаконних збройних формувань. За дев'ять місяців цього року за вчинення правопорушень за ст. ст. 260, 256, 294, 258-3 оголошено про підозру 357 особам та затримано 220 людини. Обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою – 37. Оголошені в розшук – 137.

За останній тиждень встановлено місцезнаходження та повідомлено про підозру 7 учасників НВФ за вчинення правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 260, ч. 1 ст. 256.

«Більшість із затриманих, "несли службу на блокпостах "ДНР" у Слов'янську та Костянтинівському районі, один з них охороняв "військові склади ДНР", і "мадам" збирала гроші на потреби "ополченців", а також готувала їжу бойовикам», - додав головний поліцейський області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-