Інформатора терористичної

Інформатора терористичної "ЛНР" судитимуть на Луганщині

Укрінформ
Прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Станично-Луганського району за фактом сприяння діяльності терористичної організації.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури .

"Прокуратурою Луганської області до суду направлено обвинувальний акт стосовно вказаного громадянина за фактом сприяння діяльності терористичної організації", - йдеться у повідомленні.

Прокуратурою встановлено, що у березні-квітні 2016 року мешканець Луганщини за допомогою мобільного зв'язку неодноразово передавав представникам терористичної організації "ЛНР" інформацію щодо дислокації особового складу підрозділів, військової техніки та фортифікаційних споруд Збройних Сил України.

Наприкінці квітня цього року інформатора терористів затримали співробітники Управління Служби безпеки України в Луганській області на підставі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Тоді суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України, яка інкримінується підозрюваному, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-