У Мінінфраструктури хочуть, аби Донецька залізниця перевозила щодня 100 тисяч тонн вугілля

У Мінінфраструктури хочуть, аби Донецька залізниця перевозила щодня 100 тисяч тонн вугілля

Укрінформ
Регіональний підрозділ Укрзалізниці «Донецька залізниця» з центром у Лимані повинен забезпечити щоденні перевезення вугілля для ТЕЦ обсягом 100 тисяч тонн.

Про це заявив перший заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов у ході робочої наради в Лимані, інформує прес-служба Укрзалізниці.

«Завдання уряду - вийти на 100 тисяч тонн (вугілля - ред.) щодня», - зазначив він.

За даними Укрзалізниці, це вугілля потрібне для забезпечення потреб ТЕЦ.

Крім того, Кравцов наголосив на важливості повноцінної роботи філії, центр управління залізничними перевезеннями, контроль фінансів, кадрова та диспетчерська служби якої знаходяться на контрольованій Україною території.

«Це питання на контролі не тільки у керівництва ПАТ «Укрзалізниця», а й у Міністерства інфраструктури та Прем'єр-міністра України», - підкреслив заступник міністра інфраструктури.

У свою чергу, голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун пообіцяв докласти максимум зусиль для підтримки роботи Донецької залізниці.

«Ми щодня приділяємо підвищену увагу роботі цієї регіональної філії. Запускаємо процеси з переведення працівників до філії, виплат та соціальних питань, рухомого складу, вирішення виробничих завдань», - розповів Балчун.

Як зазначили в Укрзалізниці, на нараді також проаналізували ситуацію з рухомим складом філії та поставками запасних частин, а за оцінками ситуації на місці будуть розроблені та прийняті комплексні рішення щодо подальшого функціонування Донецької залізниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-