Штаб АТО показав наслідки сьогоднішніх обстрілів терористів

Штаб АТО показав наслідки сьогоднішніх обстрілів терористів

Фоторепортаж
Укрінформ
Нещодавні обстріли бойовиками Попасної, Майорска і Зайцевого спричинили значні руйнування інфраструктури населених пунктів.

Відповідні фото прес-центр штабу АТО опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, в результаті обстрілу постраждала система водопостачання Попасній і приватні домоволодіння. У Майорске і Зайцево місцеві жителі понесли значні збитки в результаті влучень снарядів в житлові будинки, а також об'єкти інфраструктури.

Також повідомляється, що у вівторок спостережні групи української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню задокументували факти обстрілів із забороненого озброєння і передали їх представникам СММ ОБСЄ.

Нагадаємо: за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі загинули сім українських військовослужбовців, ще 14 отримали поранення.

У свою чергу увечері вівторка журналіст Юрій Бутусов, з посиланням на дані управління військово-цивільної співпраці Генерального штабу Збройних сил України повідомив, що за минулу добу загинуло не сім, а дев’ять українських воїнів: семеро загинули в боях, а двоє – через небойові причини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-