Штаб: бойовики накрили шахту Бутівка з важкої артилерії

Штаб: бойовики накрили шахту Бутівка з важкої артилерії

Укрінформ
Російські окупаційні війська за минулу добу 40 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

«Найбільше, 19 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 18 на Маріупольському та 3 на Луганському.

На Донецькому напрямку по позиціям ЗС України ворог вів вогонь з мінометів поблизу Ленінського, Новгородського, Опитного та Авдіївки», - йдеться у повідомленні.

Близько опівночі укріплення в районі Кам’янки та шахти Бутівка противник обстріляв із артилерії великого калібру, що вела вогонь з тимчасово окупованої території східніше Спартака та житлових кварталів Донецька.

Зазначається, що по укріпленнях сил АТО поруч Луганського, Троїцького та Авдіївки російські найманці били з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку напруженою була обстановка поблизу Мар’їнки та Красногорівки, де протягом доби ворог понад десять разів вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП та мінометів, а по позиціях ЗС України, що в районі Талаківки, Павлополя та Славного з гранатометів різних систем та БМП.

На Луганському напрямку поруч з Новозванівкою та Богуславським неприцільним вогнем НЗФ намагались спровокувати наших бійців до відповіді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-