Прес-офіцер: у секторі

Прес-офіцер: у секторі "Маріуполь" відігнали групу диверсантів

Укрінформ
За добу на Маріупольському напрямку бойовики 17 разів обстрілювали позиції Збройних сил України із гармат та мінометів.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив прес-офіцер сектору "Маріуполь" Віталій Кирилов.

"Всього за напрямком оперативно-тактичного угрупування "Маріуполь" було здійснено 17 обстрілів наших військових. Вони прийшлись на райони населених пунктів Мар'їнка (п’ять обстрілів) Широкино (чотири обстріли), Тарамчук (два обстріли) Павлопіль (один обстріл), Богданівка (один обстріл), Красногорівка (один обстріл), Пищевик (один обстріл), Новотроїцьке (один обстріл) та Славне (один обстріл)", - зазначив він.

При цьому Кирилов зауважив, що бойовики застосовували важке озброєння, зокрема 122 мм гармати, якими обстріляв Богданівку, і 8 разів вів вогонь із 82 мм мінометів. Ці обстріли прийшлись по позиціях біля Павлополя, Широкино, Мар'їнки та Новотроїцького.

"Нашим військовим чотири рази довелось відкривати вогонь у відповідь для припинення дій противника", - підкреслив він.

Окрім цього, за словами Кирилова, було зафіксовано прохід однієї диверсійно-розвідувальної групи бойовиків, яка була своєчасно виявлена. "Група складала до 10 осіб, по якій відкрили попереджувальний вогонь. Противник, не вступаючи у вогневий контакт, пішов із зони конфлікту" - резюмував Кирилов.

Як повідомлялося, протягом минулої доби на Донбасі диверсійно-розвідувальні групи бойовиків активізувалися по всій лінії зіткнення. Було зафіксовано 32 факти порушення режиму тиші з боку противника.

Фото: URA.Ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-