Жебрівський обіцяє відбудувати ще три мости

Жебрівський обіцяє відбудувати ще три мости

Укрінформ
На Донеччині до кінця осені планується завершити відновлення ще трьох мостів, фінансовий ресурс на що в обсязі 127 млн грн виділено Європейським інвестиційним банком.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив у вівторок голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський під час відкриття мосту через річку Жеребець в Краснолиманському районі.

"Це -  перший міст, ще в цьому році має бути 3 мости: в Семенівці, в Закотному і через Суху Плотву. Там набагато більші мости. Об’єм фінансового ресурсу – приблизно 127 млн грн", - заявив Жебрівський у ході відкриття мосту після капремонту на 5,7 млн грн.

За словами губернатора, оскільки на відновлення цих мостів гроші виділяються не з обласного бюджету, а з ЄІБ, то має місце певне зволікання з початок будівельних робіт.

"Це не гроші обласного бюджет і ми не маємо відношення до тендеру. Служба автомобільних доріг буде оголошувати тендери. Приблизно, на наступному  тижні тендер має бути оголошений. З усіма процедурами  - це десь 75 днів. Таким чином, очікуємо початок робіт з початку серпня. Приблизно за 3 місяці, десь до кінця жовтня-початку листопада, ще 3 мости на Донеччині мають бути відкриті", - заявив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-