"ДахаБраха" завершує своє європейське турне на підтримку України

Укрінформ
Один із найвідоміших гуртів України "ДахаБраха" завершує своє турне європейськими містами на підтримку України, останній виступ відбудеться у Відні 18 грудня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

У четвер, 8 грудня, гурт виступить в грецьких Салоніках, 10 грудня – у французькому Бресті, 12 грудня – у німецькому Мюнхені, 17 грудня – у столиці Угорщини. Завершиться тур, у рамках якого вже відбулося 14 концертів у різних європейських містах, 18 грудня виступом у Відні.

"Триває війна, в якій український народ проявив себе, як сміливий та згуртований, як народ, що більше за життя цінує свою свободу. Ніхто не знає, як довго вона триватиме, але українці найбільше зацікавлені у тому, щоб війна закінчилася якнайшвидше. Від початку повномасштабного вторгнення ми зіграли близько ста концертів і відчули неймовірну підтримку по всьому світу. Саме ця підтримка України наближає перемогу добра над злом, важливо, щоб вона не вщухала", - зазначав гурт в анонсі свого турне.

Читайте також: Гурт ДахаБраха дав концерт на центральній площі Нью-Йорка

Під час концертів туру артисти розраховують на солідарність європейців та очікують українців на своїх концертах. "Мир настане, коли зло буде покаране! Віримо в перемогу! Працюємо на перемогу!", - заявили в "ДахаБраха".

Унікальний стиль гурту, який самі артисти називають "етнохаосом", поєднує в собі вплив традиційної української народної пісні з експериментальними імпровізаціями, коріння яких можна простежити від Африки до Австралії. Унікальність музики "ДахаБрахи" полягає в автентичності та силі послання, досягнутого простими, на перший погляд, засобами. Традиційне інструментування в поєднанні з рухливим вокалом артистів створює гру, яка повністю захоплює слухача.

Як повідомляв Укрінформ, український гурт "ДахаБраха" у серпні дав три концерти в столицях Литви, Латвії та Естонії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-