Посольство у Британії відвідали діти з України

Посольство у Британії відвідали діти з України

Фото
Укрінформ
Посольство України у Великій Британії відвідали маленькі переселенці з Одеси, Харкова, Донецька, Києва та Бучі і поділилися своїми недитячими історіями.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

«За кожною розказаною історією стоїть страх, біль і сльози. Дитячі сльози, які ми не пробачимо російським окупантам!», – наголосили у диппредставництві.

За повідомленням, малювання українського печива відволікло дітей на мить від дорослих проблем і повернуло їх у безтурботне дитинство, до якого вони звикли у своїх рідних містах на своїй рідній Україні.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Великої Британії Пріті Пател разом з послом України Вадимом Пристайком та його дружиною відвідали в Лондоні Український соціальний клуб.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-