У Вашингтоні пройде благодійний концерт українського піаніста до Дня Героїв Небесної Сотні

У Вашингтоні пройде благодійний концерт українського піаніста до Дня Героїв Небесної Сотні

Анонс
Укрінформ
Український музикант Павло Гінтов, що нині проживає у Сполучених Штатах, 26 лютого до Дня Героїв Небесної Сотні виступить з благодійним фортепіанним концертом у Вашингтоні, кошти з якого підуть на підтримку медичного батальйону "Госпітальєри".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє громадська організація "US Ukrainian Activists"

Зазначається, що концерт відбуватиметься у приміщенні посольства України в США у Вашингтоні.

Водночас, до уваги відвідувачів події буде представлена фотовиставка Надії Шапоринської "Майдан у Вашингтоні, DC, 2014".

Повідомляється, що повний квиток вартуватиме 40 доларів, вхід за студентським посвідченням - 35 доларів, а діти до 18 років можуть відвідати подію за 25 доларів.

Читайте також: У польському Тарнуві відбувся концерт на підтримку України

В організації кажуть, що виручені кошти повною сумою будуть спрямовані українському волонтерському медичному батальйону «Госпітальєри», який займається лікуванням та реабілітацією поранених українських воїнів, а також 143-му Центру розмінування (військовій частині А2641). Це кінологічний підрозділ, який підпорядковується Командуванню сил підтримки ЗСУ, основним напрямком діяльності якого є виявлення вибухових речовин, патрулювання, охорона периметру, безпека КПП.

Про Павла Гінтова західна преса пише як про «поета клавіш» та «музичного оповідача». Він гастролює Європою, Азією, Африкою, Південною Америкою та США і виступає на провідних музичних сценах світу. Володар низки нагород міжнародних фортепіанних конкурсів. Має ступінь доктора музичних наук Мангеттенської школи музики (Manhattan School of Music).

Раніше Укрінформ повідомляв, що благодійний концерт віртуоза-бандуриста Тараса Яницького, який відбувся в Вашингтоні, зібрав понад $7,3 тисячі внесків для українського волонтерського медбатальйону «Госпітальєри», а також 143-го Центру розмінування ЗСУ.

Фото: US Ukrainian Activists

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-