Український стартап Neoven створив піч, що уміщається в сумці

Український стартап Neoven створив піч, що уміщається в сумці

Відео
Укрінформ
Український стартап Neoven створив портативну індукційну піч, яка поміщається в сумці і дозволяє в будь-який момент розігріти їжу.

Про це повідомляє прес-служба Neoven.

"Конфігурація модулів легко змінюється, підлаштовуючись під потреби користувача. До вашого вибору пропонується: міні-холодильник, який зберігає свіжість фруктів і десертів, модуль чайника, за допомогою якого можна швидко закип'ятити воду для чаю або кави, і міксер, що дозволяє одним рухом приготувати свіжий сік або коктейль. Модулі з'єднуються з девайсом за допомогою магнітних контактів, що спрощує збирання і робить його максимально надійним", – йдеться в повідомленні.

Завдяки винаходу можна як розігріти їжу, так і охолодити свіжі фрукти, овочі та зелень,  або приготувати гарячі та холодні напої.

Як повідомили у компанії, девайс працює від трьох батарей потужністю 6000 мА*год, повністю заряджається протягом двох годин. Однієї такої зарядки достатньо для роботи приладу протягом п'яти днів, якщо використовувати його двічі на добу.

Для підігріву їжі використовується метод індукційного нагріву за допомогою встановленого безпечного економічного нагрівального елементу Heta.

Основне відділення займає великий контейнер, в який можна ставити їжу, призначену для нагріву. Друге відділення розраховане на маленький контейнер, в який можна покласти салат або фрукти, а також на змінні модулі.

Орієнтовна вартість продукту - $199, однак остаточну ціну оголосять пізніше.

Стартап заснував українець Максим Наконечний в 2017 році. Компанія на даний момент базується в Тель-Авіві (Ізраїль), де ведеться розробка продукту.

Пропозиції про підтримку стартапу на міжнародній виставці стартапів TechCrunch Tel Aviv 2018 надійшли від компаній Samsung (Samsung R & D Institute Israel, SRIL) і Bosch (відділ Robert Bosch Venture Capital GmbH).

Фото / відео: neoven.me

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-