Мирослава Гонгадзе стала гарвардським стипендіатом Фонду журналістики Неймана

Мирослава Гонгадзе стала гарвардським стипендіатом Фонду журналістики Неймана

Укрінформ
Фонд журналістики Неймана Гарвардського університету обрав голову української служби "Голосу Америки" Мирославу Гонгадзе однією з 27 стипендіатів класу 2019 року. Вона вивчатиме пропаганду та стратегії боротьби з нею в світлі нової ери російської дезінформації.

Про це повідомляє прес-служба "Голосу Америки".

"Мирослава Гонгадзе, керівник української служби "Голосу Америки", є однією з 27 стипендіатів класу 2019 року, обрана фондом журналістики Неймана Гарвардського університету. Вона вивчатиме пропаганду та стратегії боротьби з не, в світлі нової ери російської дезінформації", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що крім навчання в Гарварді, Гонгадзе візьме участь у семінарах та майстер-класах Nieman, а також проводитиме дослідження з науковцями Гарвардського університету та іншими провідними мислителями в Кембриджі (штат Массачусетс).

Нагадаємо, Мирослава Гонгадзе – відзначена нагородами журналістка та експерт з питань політики, демократизації та медіа в Україні.

До роботи в "Голосі Америки" вона працювала журналістом, редактором, продюсером та спеціалістом зі зв’язків з громадськістю в Україні та США для таких організацій як "Радіо Свобода", Internews, Міжнародний республіканський інститут та Національний демократичний інститут.

У 2001 році вона отримала стипендію Reagan-Fascell Democracy Fellowship для вивчення ролі ЗМІ в процесі переходу України до демократії. Український журнал новин та аналізу "Новое время" включив Гонгадзе до числа 100 найуспішніших жінок України.

Раніше повідомлялося, що донька Гонгадзе потрапила до ТОП-100 найкращих студенток Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-