Українка зі США виграла у лотерею $5 мільйонів

Українка зі США виграла у лотерею $5 мільйонів

Укрінформ
46-річна українка Оксана Захарова, яка проживає в містечку Еджвотер (штат Нью-Джерсі, США) виграла 5 мільйонів доларів у лотерею.

Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на видання USA Today.

Жінка робила покупки в Мангеттені та вирішила придбати нью-йоркський лотерейний квиток на суму 1 долар. Однак продавець випадково вручив їй квиток на суму 10 доларів, який обіцяє до 5 тисяч доларів на тиждень протягом решти життя переможця.

«Коли продавець вручив мені неправильний квиток, я почувалася погано, тому вирішила просто взяти і купити його, – розповіла українка. – Я взагалі використовувала квиток як закладку протягом кількох тижнів, перш ніж вирішила зішкрябати його».

За її словами, вона повірила у свій виграш лише після відвідання офіційного офісу лотереї.

«Я ніколи нічого не виграю. Я була впевнена, що квиток підроблений. Доки мене не привели в офіс, я не знала, що це справді трапилося», - додала мільйонерка.

Так, упродовж наступних 19 років Оксана Захарова отримуватиме річні виплати розміром 260 тисяч доларів (чисті 172 тисячі доларів) та одну додаткову виплату розміром 60 тисяч доларів (чисті 39 тисяч доларів). Потім вона продовжуватиме отримувати щорічну чисту виплату розміром 172 тисячі доларів до кінця свого життя.

Новоспечена мільйонерка планує поїхати з сім'єю у відпустку на Багами, але найбільше щаслива з того, що її двоє діток зможуть отримати вищу освіту без кредитів на навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-