Українська красуня завоювала

Українська красуня завоювала "бронзу" на конкурсі купальників на Філіппінах

Фото
Укрінформ
Українка Діана Мироненко, яка у вересні виграла конкурс "Міс Україна Земля-2017", зайняла третє місце на конкурсі купальників в рамках "Міс Земля 2017" (Miss Earth 2017).

Про це повідомляється на офіційній сторінці конкурсу "Міс Україна" в Facebook.

"Miss Earth Ukraine-2017 Діана Мироненко виграла "бронзу" в конкурсі купальників в рамках Miss Earth 2017", - йдеться у повідомленні.

При цьому перше місце дісталося представниці В'єтнаму, а друге - конкурсантці з США.

Згідно з даними на офіційному сайті конкурсу краси "Міс Україна", одеситці Діані Мироненко 23 роки. Вона - фотограф і векторний ілюстратор. Також дівчина чотири роки жила і працювала в Таїланді, подорожувала по Азії і займалася серфінгом.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні в Києві під час фіналу Національного конкурсу краси "Міс Україна-2017" Діана Мироненко стала володаркою почесного звання "Miss Ukraine Earth 2017".

Нагадаємо, цьогоріч "Miss Earth" проводиться на Філіппінах під егідою ООН. Ідея конкурсу - привернення уваги до гуманітарних проблем сучасності, захист навколишнього середовища, охорона живої природи. Всі учасниці представляють свої проекти для поліпшення екологічної обстановки як на глобальному, так і на регіональному рівні. Переможниця також стає представницею ООН в питаннях розвитку програм по збереженню довкілля людини на планеті.

Фото: instagram Diana Mironenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-