Співзасновник Apple: Завжди знав, що моє прізвище - українське

Співзасновник Apple: Завжди знав, що моє прізвище - українське

Укрінформ
Співзасновник компанії Apple, винахідник першого персонального комп’ютера Стів Возняк 29 вересня відвідав Києв, аби прочитати лекції про кібербезпеку. 

Про це повідомляє ТСН.

Під час свого візиту з дружиною до української столиці він побував у Гостомелі, щоб роздивитися найбільший у світі літак "Мрія". Потім зустрівся зі столичними студентами - закликав багато вчитись і не гаяти часу на розваги. 

При цьому Возняк зазначив, що про поїздку до Києва мріяв дуже давно.

"Дуже особливий візит для нас. Я завжди знав, що моє прізвище - українське. Все своє життя я хотів приїхати в Україну, зокрема в Київ. У своєму житті я запланував зробити чотири речі, одна із яких - приїхати до Києва", - поділився він. 

Як відомо, майбутній інженер народився 1950 року в Каліфорнії. Батьки його тата були буковинцями. Американський винахідник Стів Возняк познайомився зі Стівом Джобсом на початку 1970-х. Уже в 1975 році створив прототип Apple I, із якого і почалася історія цієї компанії. Щоб зібрати першу плату, вони з Джобсом продали особисті речі: Возняк – свій науковий калькулятор, Джобс – мініавтобус Volkswagen. У квітні 1976 року друзі заснували Apple Computer.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-