Гуцульські окуляри підкорили своєю оригінальністю зірок Америки

Гуцульські окуляри підкорили своєю оригінальністю зірок Америки

Фото, відео
Укрінформ
Американець з українським корінням Нік Розаріо придумав дерев'яні окуляри, на яких українські майстри вирізають автентичні гуцульські візерунки.

Назва цього бренду Hetmans, повідомляє сайт global-ukraine-news.org.

"Історія бізнесу розпочалася тоді, коли народжений у Брукліні Нік Розар відвідав Україну, щоб дізнатися більше про своє коріння. Вражений майстерністю карпатських різьбярів, Нік загорівся бажанням знайти спосіб, щоби перенести це мистецтво в західний контекст. Після поїздки в Україну Нік проводив час із друзями в Брукліні. Один із його приятелів мав сонцезахисні окуляри у дерев’яній оправі, проте вони не були обробленими та прикрашеними. Тоді Нік і вирішив застосувати до цих виробів карпатське мистецтво", - йдеться у повідомленні. 

Вартість однієї пари – 170 доларів. 

Нещодавно популярна американська телеведуча Карлі Ріттер присвятила бренду Hetmans допис на своїй бізнес-сторінці у Facebook. Вона зустріла Ніка Розара у Нью-Йорку і придбала в нього модний аксесуар: “Той момент, коли ти натикаєшся на український фестиваль і зустрічаєш творця Hetmans. Наразі це найбільш унікальні окуляри з куплених до сих пір! Їх виробляють у Брукліні, а дерево вирізають вручну в Україні”.

Українська та американська співачка Брія Блессінг назвала окуляри Hetmans “найкрутішими” і навіть записала 11-хвилинне Facebook-відео, у якому розповіла історію Ніка і дуже тепло відгукнулася про його вироби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-