Українська молодь з США зібрала 130 подарунків для маленьких калушан

Українська молодь з США зібрала 130 подарунків для маленьких калушан

Укрінформ
Молодь української діаспори з США передасть у Калуш (Івано-Франківська обл.) більше 130 новорічних подарунків для дітей учасників АТО та маленьких переселенців з Донбасу в рамках благодійної акції "Теплом зігріємо серця".

Захід відбудеться 25 грудня о 10:00 в приміщенні ПК "Мінерал", інформують ”Вікна”.

"Організатором акції у Калуші є Спілка Української Молоді (СУМ). Члени цієї організації, які мешкають в Канаді, Австралії, Сполучених Штатів Америки, Німеччині, Естонії, Бельгії та Великобританії, зібрали та передали цього року дітям українських військових понад 1800 подарунків-миколайчиків", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представництво СУМу в Україні доставить ці гостинці маленьким адресатам в різні куточки нашої країни, зокрема і в Калуш.

"Ця акція є свідченням того, що українці світу підтримують свій Батьківський край, живуть його турботами та дієво допомагають родинам тих, хто сьогодні стоїть в обороні незалежності та територіальної цілісності нашої держави", – сказав комендант акції, голова Крайової Управи СУМ в Україні Юрій Іляш.

Крім дітей учасників АТО, подарунки отримають також маленькі переселенці з Донбасу. 

"Кожен пакунок СУМівці збирали з любов’ю, орієнтуючись на конкретні потреби тієї чи іншої дитини. У подарункові наплічники юнаки з діаспори клали взуття, одяг, канцелярське приладдя, солодощі, іграшки", –  додав Ю.Іляш.

Більшість гостинців доповнено вітальними листівками, які виготовили та підписали учасники акції.

"Цього року маленькі калушани, батьки яких захищають Україну від східного агресора, отримають більше 130 подарунків від СУМівців з американського містечка Палатайн. Звісно, що ми не можемо охопити цим доброчинним марафоном дітей усіх українських військових. Але подарувати тепло своїх сердець хоча б частині з них – це в наших  силах!", – переконана одна з організаторів акції в м. Калуш, Голова Калуського осередку СУМ в Україні імені Степана Бандери Іванна Климентій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-