Португальське місто Брага стало побратимом Івано-Франківська

Португальське місто Брага стало побратимом Івано-Франківська

Фото
Укрінформ
Угоду про співпрацю між Івано-Франківськом та Брагою (Португалія) 8 грудня підписали президент муніципалітету Рікардо Ріо та міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Про це повідомляють ”Вікна”.

"Результатом візиту (Руслана Марцінківа до Португалії - ред.) стало підписання угоди про партнерство. Офіційна церемонія проходила у залі міської ратуші Браги під час “Українського тижня”, - йдеться у повідомленні.

Р.Ріо наголосив, що їхнє місто підтримує тісну співпрацю з Україною. За його словами, підписання цієї угоди дозволить не тільки збільшити кількість потенційних відвідувачів, але й створить сприятливі умови для тісної економічної співпраці. Політик запевнив, що Івано-Франківськ є дуже привабливим містом для залучення інвестицій.

У свою чергу, Р.Марцінків зазначив, що переговори про офіційний візит і майбутній меморандум велися вже давно. При цьому, в Бразі проживає значна українська діаспора, тому економічна і туристична співпраця вигідна обом сторонам. Також він підкреслив, що муніципалітет працює над розширенням географії міст-партнерів Івано-Франківська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-