Індонезія скасувала візи на короткий термін для українців

Індонезія скасувала візи на короткий термін для українців

Укрінформ
Індонезія скасувала візи для короткострокових візитів громадян України.

Підставою для введення безвізового режиму став відповідний указ президента Республіки Індонезія (РІ), передає сайт посольства України в цій країні.

"Безвізовий режим в’їзду застосовується до власників звичайних, службових та дипломатичних паспортів, які здійснюють короткотерміновий (до 30 діб) візит в РІ", - йдеться у повідомленні.

Водночас безвізовий режим не застосовується для осіб, які будуть відвідувати Індонезію з журналістською метою.

Українці можуть подорожувати в РІ без віз з метою туризму, відвідання родини, соціальною метою, для здійснення обміну у галузі мистецтва та культури, виконання короткотермінових урядових службових обов’язків, проведення лекцій та семінарів, відвідання нарад головних офісів або філій міжнародних компаній в РІ, транзиту до інших країн.

Для отримання дозволу на перебування в Індонезії громадяни України мають пред’явити паспорт, дійсний щонайменше ще шість місяців з моменту прибуття в РІ, а також зворотні квитки або квитки до іншої країни.

Отриманий таким чином дозвіл на перебування не може бути подовжений або змінений на інший.

Вимоги до документів, список дозволених для безвізового в’їзду пунктів перетину кордону, тривалість безвізового перебування в РІ та перелік підстав для в’їзду регулюються Імміграційною службою РІ та публікуються на офіційному сайті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-