Порошенко в Туреччині зустрівся з українцями та кримськими татарами

Порошенко в Туреччині зустрівся з українцями та кримськими татарами

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко розпочав дводенний офіційний візит до Турецької Республіки. На початку свого візиту Глава держави разом з дружиною зустрівся з представниками української та кримськотатарської громад, які мешкають в Туреччині.

Про це повідомила у середу прес-служба Президента України.

"Сьогодні Президент України проведе зустріч з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом у вузькому колі та візьме участь у П'ятому засіданні Стратегічної ради високого рівня під співголовуванням Президентів України та Туреччини. За результатами засідання планується підписання українсько-турецьких двосторонніх документів", - йдеться у повідомленні.

По завершенню зустрічі Президентів України та Туреччини запланована спільна прес-конференція для представників засобів масової інформації.

Крім того, програмою візиту передбачена зустріч Глава Української держави з головою Великих Національних зборів (парламенту) Турецької Республіки Ісмаїлом Кахраманом та зустріч Президента України з прем'єр-міністром Турецької Республіки Ахметом Давутоглу.

У четверг, 10 березня, Президент України зустрінеться з представниками провідних турецьких ділових кіл та дасть інтерв'ю турецькому телеканалу TRТ, також Глава держави разом з дружиною проведе зустріч з Вселенським Патріархом Варфоломієм І.

Фото посольства України в Туреччині

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-