Канадський волонтер приїхав в Україну, аби проконтролювати діаспорські гроші для бійців АТО

Канадський волонтер приїхав в Україну, аби проконтролювати діаспорські гроші для бійців АТО

Укрінформ
Канадський волонтер Володимир Фарина привіз в Україну військову амуніцію, придбану на гроші української діаспори. Її вистачить, щоб укомплектувати декілька десятків військовослужбовців.

Про це повідомив український активіст Юрій Сем, передає Gazeta.ua.

"До нас прибув наш побратим з Канади Володимир Фарина, який допомогає нашим стрільцям від початків військового конфлікту. Він один з небагатьох представників української діаспори Канади, який мав можливість на власні очі побачити та зняти на відео справжнє обличчя війни. Всі слухи та побрехеньки, якими так щедро наповнені простори інтернету, розвіялись, як туман в степах Приазов'я. Він мав можливість поспілкуватись з командиром батальйону, а також зі стрільцями, в яких і проживав, ділячи з ними всі тягарі військової служби", - розповів він.

За його словами, вся канадська амуніція - форма, берці, заплічники - призначена для 131-го окремого розвідувального батальйону, що дислокується в селі Широкине на Донетчині.

Ю.Сем додав, що головною метою візиту Володимира Фарини - проінспектувати, куди витрачаються кошти, які він регулярно пересилає з Канади українським військовим.

Окрім амуніції волонтери передали бійцям АТО дитячі малюнки з Канади та Тернополя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-