На Каннському кіноринку представили тизер української комедії «Коли ти вийдеш заміж?»

На Каннському кіноринку представили тизер української комедії «Коли ти вийдеш заміж?»

Фото, відео
Укрінформ
На кіноринку 77-го Каннського міжнародного кінофестивалю відбулася премʼєра тизер-трейлера авантюрної української комедії «Коли ти вийдеш заміж?».

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на творців кінострічки.

«Наша романтично-пригодницька комедія – це фільм-антидепресант, фільм-натхнення. Іноземці вражені нашою унікальною рисою – сміятися й залишатися на позитиві у найважчі часи, транслюючи цим віру й незламність. Можливо, любов і гумор – це наш генетичний код і оберіг, щоб не зламатися», – розповів автор та режисер фільму Олексій Комаровський.

Фільм створений у копродукції чотирьох країн: України, Словаччини, Хорватії та Латвії. Нині знімальний процес в Україні та Хорватії майже завершено.

На Каннському кіноринку презентували тизер-трейлер української комедії «Коли ти вийдеш заміж?» / Фото надані командою фільму

У картині знялися українські актори Тарас Цимбалюк, Антоніна Хижняк, Павло Текучев, а також хорватські артисти: актор Домагой Янкович та співачка Лідія Бачіч. Головну роль зіграла Наталка Денисенко.

«Ми переконані, що якість роботи українських кінематографістів гідна найвищих європейських стандартів, а українська мова має звучати по всій Європі й не лише. Тому фільм реалізований у копродукції на чотири ринки – України, Хорватії, Латвії, Словаччини – та має значний потенціал міжнародної дистрибуції», – розповів генеральний продюсер картини Андрій Ногін.

Читайте також: Вийшов офіційний тизер фільму «Назавжди-Назавжди»

Комедія «Коли ти вийдеш заміж?» розповідає історію молодої дівчини, яка несподівано опиняється в центрі захопливої закордонної авантюри, пов’язаної з мистецтвом. Намагаючись розібратися зі своїми почуттями та зберегти кохання, вона проходить через низку веселих і напружених пригод.

Виробництвом займаються українські кінокомпанії FFILMS та IDEAFILMS у партнерстві з UCH, Словаччина, Cinevilla Studio Latvia, MissArt, Хорватія.

Як повідомлялося, на початку травня в Україні презентували офіційний тизер стрічки «Редакція» режисера Романа Бондарчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-