Режисеркою українського номера на Євробаченні стала Таню Муіньо

Режисеркою українського номера на Євробаченні стала Таню Муіньо

Укрінформ
Сценічний виступ українських представниць на "Євробаченні-2024" Аlyona Аlyona та Jerry Heil поставила режисерка Таню Муіньо.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне Культура.

"Вона надзвичайно талановита, і те, що вона робить, є таким важливим для нас, тому що вона не тільки талановита українка, яка почала працювати в Голлівуді, але вона зробила те, чого не робив ніхто в музичній індустрії до неї, і ми так пишаємося нею. Вона частина нашої культури", - повідомили в інтерв'ю для видання Billboard Аlyona Аlyona та Jerry Heil.

За їхніми словами, ця співпраця вчергове підкреслює ідею пісні, з якою співачки представлятимуть Україну на конкурсі у Мальме, - "єдність людей, єдність жінок, дів".

Музикантки додають, що на початку обговорили з Муіньо "все, що болить та резонує нам в нашій пісні". А вже за кілька днів режисерка представила власне бачення, яке вразило артисток.

Jerry Heil і Аlyona Аlyona заявили, що вдячні долі за можливість об'єднатися з Таню Муіньо, й додали, що у них спільна мета - якнайкраще представити свою країну.

"Ми зрозуміли: це те, як ми хочемо через наш номер промовляти до світу! Єдність, сталева сила дів, віра та воля! Музика таки єднає світ, ми впевнені! І знаємо, що ця постанова з'єднає серця по всьому світу в прагненні до перемоги світла над темрявою!", - підкреслили співачки.

Як нагадує Суспільне, Муіньо - українська режисерка, дизайнерка та фотографка з Одеси. Вона знімала кліпи для дуету Post Malone та The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia та інших. Ролик для Foals вона зняла у Києві. Остання її робота - кліп для британської попзірки Дуа Ліпи на пісню Illusion.

Читайте також: Джамала буде речницею від України на Євробаченні-2024

Як повідомляв Укрінформ, 25 квітня Аlyona Аlyona та Jerry Heil вирушили до Мальме, де відбудеться пісенний конкурс Євробачення-2024.

Перший півфінал запланований на 7 травня, другий – на 9 травня. Гранд-фінал конкурсу відбудеться 11 травня.

Фото: Instagram/thejerryheil

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-