Українській фільм «Обмін» вийде у прокат 16 травня

Українській фільм «Обмін» вийде у прокат 16 травня

Укрінформ
Воєнна драма “Обмін” режисера Володимира Харченка-Куліковського, знята на основі реальних подій, вийде в кінотеатральний прокат 16 травня.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

Зйомки фільму відбувались на території Київської області наприкінці 2021 року.

У фільмі розповідають, як одного разу посеред ночі на телефон столичного хірурга Олександра з номера його сина подзвонив невідомий. Так батько дізнається, що його син Костя пішов добровольцем в армію і потрапив у полон до місцевого сепаратиста, колишнього міліціонера "Привида".

"Через колишню дружину в Олександра напружені стосунки з сином, але заради нього він готовий на все. Щоб звільнити сина, батько має сам поїхати на лінію розмежування і привезти вказану суму. Але на обмін привозять іншого хлопця. І події починають розвиватись абсолютно непередбачувано. У справу вступає російський полковник ГРУ, очільник російських загарбницьких військ міста", - йдеться в описі до фільму.

Стрічка продемонструє перед яким вибором постане кожен з персонажів і як один телефонний дзвінок перевернув долі усіх героїв.

У драмі знялися В’ячеслав Довженко, Влад Мамчур, Ганна Адамович, Василь Баша, Андрій Олефіренко, Остап Дзядек, Єгор Козлов, Надія Левченко, Дмитро Лінартович, Олександр Єфіменко, Олег Примогенов, Дмитро Оцупок, Ірина Островська.

Стрічку створено ТОВ “Кінокомпанія 2016” за підтримки Державного агентства з питань кіно.

Офіційний дистрибутор фільму в Україні – компанія ЮФД.

Читайте також: Фільм «Я і Фелікс» вже зібрав у прокаті 1,2 мільйона

Як повідомляв Укрінформ, фільм “Уроки толерантності” покажуть на фестивалі незалежного кіно у Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-