Том Круз зіграє у новому фільмі кінорежисера Алехандро Іньярріту

Том Круз зіграє у новому фільмі кінорежисера Алехандро Іньярріту

Укрінформ
Голлівудський актор Том Круз зіграє у новому фільмі мексиканського кінорежисера і лауреата «Оскар» Алехандро Гонсалеса Іньярріту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Деталі сюжету повнометражного проєкту, написаного Іньярріту, Сабіною Берман, Олександром Дінеларісом і Ніколасом Джакобоне, поки що тримаються в таємниці.

Для Іньярріту ця стрічка стане першим англомовним фільмом після «Легенда Г'ю Гласса» з Леонардо Ді Капріо майже десять років тому.

Тоді цей фільм заробив понад 500 мільйонів доларів США у світовому прокаті та приніс йому «Оскар» за найкращу режисуру.

Сам Круз був вже двічі номінований на премію «Оскар» у категорії «Найкращий актор» за участь у фільмах Олівера Стоуна «Народжений четвертого липня» (1990) та Кемерона Кроу «Джеррі Магуайр» (1997), а також один раз в категорії «Найкращий актор другого плану» у фільмі Пола Томаса Андерсона «Магнолія» (2000).

Читайте також: Netflix придбав документальний фільм «Ібелін»

Зазначається, що кінокомпанії Warner Bros. і Legendary Entertainment ведуть переговори про придбання цього майбутнього фільму.

Як повідомляв Укрінформ, сьомий фільм франшизи «Місія нездійсненна» з Томом Крузом у головній ролі стане доступним на стримінговому сервісі Paramount+ у світі у лютому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-