Українська співачка Марія Сур може представити Швецію на Євробаченні-2024

Українська співачка Марія Сур може представити Швецію на Євробаченні-2024

Укрінформ
Швецію на Євробаченні-2024 може представити українська співачка Марія Сур, яка пройшла до фіналу шведського нацвідбору на участь у пісенному конкурсі.

Як передає Укрінформ, про це артистка повідомила в Instagram.

«Ми зробили це! Ви зробили це! Я неймовірно вдячна за вашу підтримку та любов до мене. «When I`m Gone» (пісня Сур на нацвідборі – ред.) потрапила у фінал», – написала співачка.

Як пише Eurovisionworld, у другому турі конкурсу Melodifestivalen виступили шість виконавців, двоє з яких пройшли до фіналу: Марія Сур з піснею «When I`m Gone» та шведський співак Liamoo з треком «Dragon». Ще двоє артистів за результатами голосування потрапили до «Final qual» («Другий шанс»), де продовжать змагання.

Фінал відбору на цьогорічне Євробачення відбудеться у шведській столиці Стокгольмі 9 березня.

У Швеції представника країни на Євробачення обирають у музичному конкурсі Melodifestivalen, який проводять з 1958 року.

Марія Сур – українська співачка, родом із Запоріжжя. У 2022 році брала участь у 12-му сезоні шоу «Голос країни». Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну разом із мамою виїхала до Швеції.

Читайте також: Ведучими Євробачення-2024 стануть Петра Меде та Малін Акерман

19-річна Сур вже брала участь у шведському нацвідборі на Євробачення у 2023 році, вийшовши до фіналу з піснею «Never Give Up». Тоді вона посіла дев’яте місце.

Як повідомляв Укрінформ, Україну на Євробаченні-2024 представлятимуть співачки Alyona Alyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria».

Фото: Instagram mariasurofficial

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-