Вийшов трейлер українського фільму «Я і Фелікс»

Вийшов трейлер українського фільму «Я і Фелікс»

Відео
Укрінформ
Вийшов офіційний трейлер фільму «Я і Фелікс» української режисерки Ірини Цілик.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства України з питань кіно в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"11 квітня в український прокат виходить фільм «Я і Фелікс» — повнометражний ігровий дебют української режисерки Ірини Цілик.Кінопродакшн @forefilms.co презентує офіційний трейлер стрічки «Я і Фелікс»", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вийшов офіційний трейлер комедії «Уроки толерантності»

Стрічку знято за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Як зазначається, світова прем’єра фільму «Я і Фелікс» відбулася на 38-му Варшавському міжнародному кінофестивалі, а перший український показ — в межах Київського тижня критики у 2022 році.

Фільм також отримав спеціальну нагороду 53-го італійського кінофестивалю Giffoni у категорії Generator +16 (The CGS AWARD), спеціальну відзнаку FILMFEST HAMBURG від КМКФ «Молодість» та відзнаку в конкурсі ігрового кіно Ukraina Festiwal Filmowy у Варшаві.

Як повідомлялося, фільм української режисерки Ірини Цілик «Я і Фелікс» знятий за мотивами автобіографічного роману Артема Чеха «Хто ти такий?».

Читайте також: Вийшов трейлер романтичної комедії «Смак Свободи»

Стрічка розповідає про хлопця Тимофія, що росте у провінційному українському місті в 1990 роки. Це зворушлива історія про дорослішання, перші уроки доброти й жорстокості, підліткове кохання, зради та передусім про стосунки дітей і надломлених непростими часами дорослих.

Головні ролі у фільмі зіграли український письменник Юрій Іздрик, а також 10-річний Андрій Чередник (син Ірини Цілик і Артема Чеха) та 17-річний Владислав Балюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-