Netflix показав перші кадри фільму про принца Ендрю

Netflix показав перші кадри фільму про принца Ендрю

Фото
Укрінформ
Стримінгова платформа Netflix опублікувала перші кадри з майбутнього фільму про британського принца Ендрю.

Про це повідомляє Euronews.Culture, передає Укрінформ.

Стрічка «Сенсація» («Scoop»), в основі сценарію якої лежить книга колишньої редакторки програми Newsnight Сем Макалістер Scoops: Behind The Scenes of the BBC's Most Shocking Interview («Сенсації: за лаштунками найбільш шокуючого інтерв’ю BBC»), має вийти на платформі навесні.

У Netflix прогнозують, що фільм стане «одним із найбільш обговорюваних».

Фільм розповість про скандальне інтерв’ю принца Ендрю, яке він дав 2019 року журналістці Емілі Мейтліс, про його зв’язки з нині покійним фінансистом Джеффрі Епштейном, що був обвинувачений у розбещенні неповнолітніх і торгівлі дітьми.

В інтерв’ю другий син Єлизавети II розповів про свою дружбу із засудженим мільярдером Епштейном і зв’язки зі «світською левицею» Гіслен Максвелл, яка зараз відбуває покарання у в’язниці за сприяння Епштейну.

Герцог Йоркський у цій розмові також заперечив інтимний зв'язок із 17-річною Вірджинією Джуффре, яка на нього подала до суду.

У фільмі "Сенсація" ролі Мейтліс і принца Ендрю зіграють зірка серіалу "Цілком таємно" Джилліан Андерсон і відомий британський актор Руфус Сьюелл ("Історія лицаря", "Трістан та Ізольда", "Джуді").

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році британка Вірджинія Джуфре подала позов до федерального суду в Нью-Йорку на 61-річного принца Ендрю, який 20 років тому нібито примушував її, на той час неповнолітню, до сексуальних контактів.

Уперше Джуфре звинуватила принца в сексуальних домаганнях у грудні 2014 року, коли розглядалася справа мільярдера Джефрі Епштейна, якого судили за залучення неповнолітніх до секс-бізнесу. Тоді британка розповіла, що Епштейн за посередництва своєї помічниці Гіслейн Максвелл примушував її займатися сексом зі своїми друзями, в тому числі з принцом Ендрю.

У Букінгемському палаці заперечили попередні звинувачення Джуфре у 2014 році та назвали їх безпідставними.

Читайте також: На аукціоні Christie's продали чотири стільці з церемонії коронації Чарльза ІІІ

У 2019 році член королівської родини був змушений був тимчасово не брати участі в королівських церемоніях через своє інтерв'ю для BBC, в якому розповів про знайомство з Епштейном та 17-річною Джуффре. Він заперечив будь-який інтимний зв’язок з неповнолітніми, зокрема й з Джуфре.

У 2022 році принца Ендрю позбавили військових звань.

Зрештою герцог Йоркський домовився в позасудовому порядку про врегулювання позову Джуффре і не постав перед судом.

Фото: Netflix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-