Співачка SKYLERR зняла свою кандидатуру з нацвідбору Євробачення через збій у «Дії»

Співачка SKYLERR зняла свою кандидатуру з нацвідбору Євробачення через збій у «Дії»

Укрінформ
Співачка SKYLERR, яка взяла участь у нацвідборі Євробачення-2024 з піснею Time is running out, висловила недовіру до підрахунку голосів через збій у застосунку «Дія» і заявила про зняття своєї кандидатури з голосування.

Про це вона повідомила в Інстаграмі, передає Укрінформ.

«Важке рішення, але я знімаю свою кандидатуру в нацвідборі на Євробачення 2024», - написала співачка.

Вона вважає, що через збій у застосунку «Дія» голоси могли зарахуватися некоректно.

«На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. «Дія» працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо, вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті», - заявила співачка.

Водночас у пресрелізі Суспільного мовлення йдеться, що відповідно до правил національного відбору, підстави зняття кандидата на цьому етапі конкурсу, коли виступи всіх учасників у фіналі нацвідбору вже відбулися, - відсутні.

Однак якщо за результатом голосування SKYLERR стане переможницею національного відбору, артистка може відмовитись від укладання договору із Суспільним мовленням на участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення».

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у «Дії» стався збій після початку глядацького голосування в національному відборі на участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2024». У звязку з цим голосування за переможця нацвідбору продовжили на весь день 4 лютого.

Повтор фінального концерту національного відбору на Євробачення розпочнеться о 15:15, а орієнтовно о 19:05 розпочнеться прямий ефір. Тоді ж закриють лінії голосування і оголосять переможця.

Читайте також: До збою у «Дії» не причетні хакери - Мінцифри

Віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров пояснив, що збій у застосунку «Дія» під час відбору на конкурс Євробачення-2024 стався внаслідок різкого зростання запитів з боку користувачів.

Зараз «Дія» працює, свої голоси віддали вже понад 806 тисяч українців.

Фото: skylerr_official

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-