У Парижі назвуть вулицю на честь Девіда Боуї

У Парижі назвуть вулицю на честь Девіда Боуї

Укрінформ
У понеділок у французькій столиці одну з вулиць назвуть на честь легендарного британського співака Девіда Боуї, який помер вісім років тому.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє France 24 із посиланням на AFP.

Вулицю «Rue David Bowie» офіційно відкриють у 13-му окрузі Парижа 8 січня о 16:15 за місцевим часом. Зазначається, що обрана вулиця була створена нещодавно в рамках капітального ремонту району. Тому для того, аби наректи вулицю на честь артиста, не потрібно буде видаляти ім’я попередника. Вулиця Девіда Боуї матиме 50 метрів довжини. Раніше вона була відома містобудівникам під назвою «VoieDZ/13».

Відкриття вулиці співака буде приурочено до його дня народження – у понеділок Боуї могло б виповнитися 77 років.

Після урочистого відкриття таблички із назвою вулиці відбудеться вечір вшанування Боуї в міській ратуші. У заході візьмуть участь друг та біограф артиста Джером Соліньї, а також Кліффорд Слеппер, продюсер альбому-триб’юту «Bowie Songs One». Окрім цього, в офісі мера 13-го округу Парижу Жерома Куме буде організована виставка, присвячена Девіду Боуї, яка триватиме до кінця наступного тижня.

Читайте також: У Британії встановили пам'ятник Девіду Боуї

Як повідомлялося, у листопаді цього року на концерті у Лондоні на сцену повернеться Елвіс Преслі - точніше, голограма «короля рок-н-ролу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-